fastly:1_1670264076_82
Učitavanje...
Održano predavanje ''Seksting među mladima'' na Filozofskom fakultetu
05.12.2022

Krešimir Prijatelj, doktorand na projektu HRZZ (Odjel za psihologiju, Sveučilište u Zadru), zajedno s psihologinjom Kristinom Sesar i docenticom na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru Artom Dodaj održao je predavanje na temu ''Seksting među mladima: Imamo li razloga za zabrinutost?''.

Kroz prezentaciju i razgovor objasnili su studentima koncept sekstinga kao radnje, u kojoj dobi su njegovi počeci, zašto je  toliko prisutno među mladima te zašto se sve više normalizira kao i mnoge druge podatke.

''Preventivnim djelovanjem ne možemo negativno djelovati na mlade, može dovesti samo do toga da djeca imaju više informacija o tome kako se zaštititi. Mi imamo običaj reći da je znanje štit i s tim citatom bih završio današnje predavanje'', rekao je Krešimir Prijatelj kroz razgovor sa studentima i zahvalio se svima na dolasku i zanimaciji za ovakvu vrstu teme.

Predavanje je dio projekta ''Seksting među adolescentima i mladima: kroskulturalno istraživanje (SextYouth)'' i odnosilo se na studente pomagačkih zanimanja kao i na sve druge zainteresirane.

Laura Soče

Učitavanje...
Povezano
Najnovije
Najčitanije
Partneri:
Sva prava pridržana © SUMIT 2024