fastly:sss_1693418402_21
Učitavanje...
Humanitarna udruga Mate Mišetić stipendira i nagrađuje studente strojarstva
30.08.2023

Humanitarna udruga Mate Mišetić Mostar raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku 2023/24. godinu.

Dodjeljuju se tri stipendije kao potpora za mlade i talentirane studente na studiju strojarstva, na Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru.

Za dodjelu stipendije mogu se natjecati redoviti studenti, koji su obvezni dostaviti prijavu s osobnim podacima, potvrdu Fakulteta o godini studija, izjavu o broju članova obitelji, e-mail adresu, kontakt telefon/mobitel.

Rok za podnošenje prijave je otvoren do 29. rujna 2023.godine.

Prijava se podnosi Upravnom odboru Udruge Mate Mišetić (za natječaj), Kralja Petra Krešimira IV 19 a. Mostar.

Odlukom o dodjeli stipendije kandidati će biti obavješteni na stranici Udruge Mate Mišetić, u roku od 15 dana od dana zaključenja natječaja.

Odabrani kandidati će na e-mail adresu koju su naveli u prijavi na natječaj biti obaviješteni o terminu i mjestu svečanog potpisivanja Ugovora o dodjeli stipendije.

Također, raspisan je natječaj za dodjelu novčane nagrade za redovite studente Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike (studij strojarstvo) Sveučilišta u Mostaru.

Godišnjom novčanom nagradom prof. Zvonimir Mišetić nagrađuju se dva studenta koji su postigli prosjek ocjena 3,5 ili više, iz grupe predmeta: Mehanika1, Mehanika 2, Nauka o čvrstoći.

Uz prijavu, studenti su obvezni priložiti potvrdu da su redoviti studenti fakulteta FSRE Mostar, ovjeren prijepis ocjena, e-mail adresu, kontakt telefon/mobitel.

Rok za podnošenje prijave je otvoren do 29.09.2023.godine. Prijave se podnose

Upravnom odboru „Udruge Mate Mišetić“,Kralja Petra Krešimira IV 19a, 88000 Mostar.

Detaljnije na linku.

Učitavanje...
Povezano
Najnovije
Najčitanije
Partneri:
Sva prava pridržana © SUMIT 2024