fastly:preuzmi (7)_1617790894_86
Učitavanje...
Studentski zbor: Otvoren natječaj za financiranje studentskih projekata
07.04.2021

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru donio je Odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata koji će biti otvoren do 14. travnja ove godine.

Kako se navodi, rezultati natječaja bit će dostupni 26. travnja na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail studentski.zbor@sum.ba.

"Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište", izjavila je predsjednica Studentskog zbora Marija Barun.

Po njezinim riječima, sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.

Pravo sudjelovanja na natječaj imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

Obrasci za projekte nalaze se na poveznici.

Studenti koji su aplicirali na projekte, a dobivena sredstva nisu potrošili (opravdali), morat će ih vratiti Studentskom zboru SUM, stoji u priopćenju.

Povezano
Najnovije
Najčitanije
Partneri:
Sva prava pridržana © SUMIT 2023